Over Anna Noa

Something to feel good about.

Anna Noa onbekend voor velen, maar een legende voor sommigen. Het begon allemaal met een kleine webshop in parfum. Het aantal pakketjes per dag groeide al snel uit tot een spannend zakelijk avontuur. Geïnspireerd door design, cultuur, duurzaamheid en natuur creëeren we een collectie van unieke duurzame artikelen. Van bijzondere parfums, zeep, geurkaarsen, heerlijke bad en douche producten tot halsbanden voor onze blaffende vrienden.
Wij proberen elke dag iets mooier en leuker te maken. Forever you.

100% Duurzaam
Al onze producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten.
Microplastic
In geen enkel product maken we gebruik van microplastics.
Verpakkingen
Onze verpakkingen zijn recyclebaar en gemaakt van gerecycled materiaal.

Duurzaamheid

Producten waarbij jij je goed voelt, daar gaat het om. Maar daar houdt het niet op. Wij willen het op alle vlakken goed doen. Daarom omarmen wij onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en proberen wij elke dag betere keuzes te maken.

We beseffen dat de keuze voor duurzaamheid een continu en ingewikkeld proces is, maar we zien het als een uitdaging om het een stukje beter te doen bij iedere stap die we zetten. Voor jou en voor de toekomst.

Samenwerken

Verassende samenwerkingen met designers, artiesten en vrienden hebben de revue gepasseerd. Al deze samenwerkingen dragen bij aan het kleurrijke karakter van ons assortiment.

Winkeliers
Geïnteresseerd om een reseller te worden of onze producten te verkopen in jouw winkel? Lees meer over het worden van een verkooppunt op de pagina Wholesale.

Media en Influencers
Geïnteresseerd in een samenwerking met Anna Noa? Neem contact met ons op.

Onze Partners

Nieuws van Anna Noa
Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze updates en ontvang exclusieve aanbiedingen.

Anna Noa gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Anna Noa

Forever you.

Je winkelmandje is nog leeg ;-)